Monday, September 5, 2016

Hogyan készül egy illka kép?

A következő bejegyzésben szeretném Nektek bemutatni, hogyan készül egy illka kép. (Ha még nem hallottatok az illka.hu-ról, érdemes megnézni :), itt egyedi illusztrációt rendelhettek tőlem, amin ti vagy szeretteitek lesztek láthatóak).

A következő képhez a megrendelő fényképeket és sok-sok leírást is küldött a házasulandó ifjú párról, hogy minél jobban úgy tudjam elkészíteni az illusztrációt, hogy az róluk szóljon.

Megtudtam róluk pl., hogy zenészek, hogy Finnországban laknak, és hogy egy jelentős közös élményük magyar barátaikkal (a megrendelőkkel) a bográcsozás volt, mert a leendő férj még nem bográcsozott előtte életében. Megtudtam azt is, hogy sok kép és könyv van a házukban.

Ezek - és sok más információ - alapján készült a kép egy cselló alakú házikóról, benne az ifjú párral, a teraszon bográcsozó egérkékkel. (Miközben készül a kép, természetesen kapcsolatban vagyok a megrendelővel, hogy ő is követhesse a folyamatot.)

A képeken láthatjátok néhány mozzanatát az illka kép készülésének, és természetesen a keretezett grafikát is, melyet már csak a falra kell akasztani :).

 





2 comments:

  1. Nagyon tetszetős, bisztos olyanok is, mint élőbe. Gratulálok!

    ReplyDelete
  2. Köszönöm Roli! Igen, olyanok, mint élőbe. Fénykép alapján készült :)

    ReplyDelete